Tilkomst

Finn vegen til Kystmuseet:

Finn vegen:

Kystmuseet ligg ca. 2 kilometer frå sentrum av Florø, dvs. ein fin tur gjennom bustadsområde og vakker natur i ca. 30 minutt.

Offentleg transport: Kjem du med rutebåt tek du bybussen frå rutebilstasjonen, 300 meter opp frå hamna. Bybussen går kvar heile og halve time, og bruker ca. 15 minutt til Brendøyvegen. Derifrå er det ca. 500 meter å gå til Kystmuseet. Same retur.

Med bil: Frå sentrum køyrer du Kinnvegen mot Flyplassen, føl skilting og tek av til Brendøyvegen. Lengst inne finn du avkjørsla til museet.

Eventuelt kan ein køyre Firdavegen, over Kleiva og ned i Båtvika. Der startar ein fin turveg gjennom museumsområdet, over bruene til hovudbygningane, med administrasjon, kafe og utstillingar.