Butikk SFKM

SFKM FØRDE:
Her finn du eit rikt utval av kunsthandverk, biletkunst, bøker, kunsttidsskrift, postkort, t-skjorter, paraplyar og sjal, samt våre eigne publikasjonar knytt til museets samlingar og utstillingar.

EIKAASGALLERIET:
Her finn du litt kunsthandverk og biletkunst, bøker, postkort, plakatar og t-skjorter med Ludvig Eikaas som tema, samt våre eigne publikasjonar knytt til museets samlingar og utstillingar.

ASTRUPTUNET:
Her finn du  postkort, plakatar med Nikolai Astrup som tema,div. bøker, samt nokre av våre eigne publikasjonar knytt til museets samlingar og utstillingar.

ANDERS SVOR MUSEUM:
Her finn du bøker og postkort, samt nokre av våre eigne publikasjonar knytt til museets samlingar og utstillingar.

SOGN KUNSTSENTER:

Butikkane er opne for alle, òg utan billett, og følgjer museet sine opningstider.

KONTAKT:
Resepsjon- og butikkansvarleg Inghild Venås på telefon 97 42 15 65 eller e-post inghild@misf.no.